10. Sergi Torrecabota (3)
4. Francesc Turró (1)

Resum del partit

No era el dia del Cistella.

Imatge del partit19 de Novembre de 2011. Un altre partit complicat davant d'un Vilabertran que almenys per noms, no li correspon la seva posició en la taula classificatòria. Tothom estava conscienciat que no seria un partit fàcil, ja que el Vilabertran no havia perdut cap partit a casa i, a més a més, només li han fet 1 gol, encara que ells tampoc n'havien fet masses. Els jugadors del Cistella han estat tant o més motivats que els altres partits anteriors i amb la mateixa predisposició de sempre. Però avui, a mesura que han anat passant els minuts, estava clar que no era el dia del Cistella.

Els primers minuts de la 1ª part han sigut de tanteig, on els dos equips s'han anat posicionant sobre el camp. A mesura que han anat passant el minuts el Cistella s'ha mostrat eficaç en defensa, com ja ens té acostumats i en atac ha estat molt atent i pressionant molt al rival, cosa que ha fet que el Vilabertran es precipités en diverses ocasions, cosa que el Cistella ha aprofitat per posar la por al cos amb un parell o tres ocasions amb força perill, que podien haver canviat el signe del partit. Però cap al minut 30 amb una de les poques errades col·lectives del Cistella el Vilabertran després d'una centrada ha aconseguit posar-se per davant al marcador, cosa que ha deixat tocat al Cistella i els últims minuts de la 1ª part ha perdut el control del partit i ha patit algun ensurt. La 1ª part ha acabat amb un 1-0 que feia tenir esperances al Cistella de remuntar al partit.

La 2ª part el Cistella ha sortit molt erràtic i als 10 minuts el Vilabertran ha aprofitat una altra errada defensiva per posar al 2 a 0 i el partit de cares. Des d'aleshores el partit s'ha anat ensopint, el Cistella per molt que ho intentava no li sortia res de res. Fins i tot els rebots anaven sense voler una i altra vegada als peus dels jugadors del Vilabertran. El Cistella era conscient que si aconseguia un gol posaria al Vilabertran nerviós i ells es motivarien, però ha sigut impossible com se sol dir en aquests casos ha sigut "un vull i no puc", tot i que encara en el tram final de partit el Cistella ha tingut un parell d'ocasions clares que el porter de Vilabertran ha rebutjat. Així s'ha arribat al final del partit sense gaire res més a dir.

El resultat final ha sigut de 2 a 0 a favor del Vilabertran de forma merescuda. El Vilabertran ha demostrat que és un equip veterà amb ofici. Cosa que li falta al Cistella, l'equip encara és una mica tendre, però amb una molt bona base, no es pot tenir tot. De totes maneres el partit ha sigut força ensopit. La 1ª part fins al gol ha estat maca amb un tu a tu dels dos equips. La 2ª quasi no ha tingut història amb un Vilabertran conservador i un Cistella on no li sortia res.

S'ha de passar pàgina d'aquest partit i estar tranquils i motivats pels pròxims partits. Hem de ser conscients que d'aquests partits n'hi ha més d'un durant la temporada, però si es treballava com fins ara estarem lluitant amb els favorits i podem donar més d'una sorpresa. Podem anar amb la cara ben alta, té molt de mèrit el què està fent el Cistella. Només donar ànims, queda molta lliga, ens referem. Hi ha un dita de les nostres terres empordaneses, que "qui cau i s'aixeca no es cap vergonya"

El proper partit del Cistella serà aquest dissabte a casa contra el Llers a  2/4 de 4 de la tarda. Us hi hi esperem a tots!

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.