5. Jordi Montaner (1)
12. Carlos Mosquera (1)
10. Sergi Torrecabota (1)

Resum del partit

El Cistella perdona a la 2a part i acaba empatant amb un gol en pròpia porteria.

Aquest dissabte el Cistella no ha estat encertat de cares a gol i en una jugada desgraciada cedeix un empat totalment immerescut. Si hagués entrat alguna de les ocasions clares del Cistella el partit hagués quedat vist per sentència, sobretot perquè la Jonquera ha acabat jugant amb 9 jugadors. Però quan es perdona s'acaba pagant i en un xut que sortia desviat el Cistella se l'ha acabat introduint dins de la pròpia porteria. El Cistella ha disposat de moltíssimes ocasions clares de gol en tot el partit i ha fet 1 gol, en canvi, la Jonquera ha disposat només de 2 ocasions clares i també ha fet 1 gol. Lògicament, al final del partit aquest empat ha tingut regust de derrota pel Cistella i de victòria per la Jonquera.

La 1a part ha estat de domini total del Cistella. Després de la mala experiència de la jornada anterior, el Cistella ha sortit concentrat i ha fet una molt bona 1a part. La Jonquera ha intentat crear ocasions al contra-atac, però només en una ocasió s'ha pogut plantar davant de l'Adrià en una ocasió clara que el porter atura de forma impecable. En canvi el Cistella aconseguia arribar amb facilitat a la porteria contrària, però sense definir en els últims metres. En una jugada per la banda dreta, en Jordi Vilarrassa se'n va entre dos defenses i tot sol davant del porter la clava arran de pal i avança al Cistella al marcador 1-0. El domini del Cistella s'ha basat en el control del mig del camp, on els migcampistes del Cistella s'han imposat clarament a la 1a part.

A la 2a part el Cistella ha sortit amb ganes de sentenciar el partit i en els primers 15 minuts ha disposat de 4 ocasions claríssimes per marcar. El porter, la defensa i inclús el pal han evitat que el Cistella marxés en el marcador. En el minut 65 s'ha produit una jugada que podia haver decantat encara més el partit pel Cistella. Una jugada dels davanters del Cistella acaba als peus de l'Albert Ayats que davant de la sortida del porter li fa una vaselina. El porter tot i estar fora de l'àrea atura la pilota amb les mans i és expulsat amb vermella directa. El xut de la falta és una altra ocasió claríssima pel Cistella, quan rep la pilota l'Albert Porterias tot sol amb el porter a l'altra pal però no controla bé quan només l'havia d'empènyer a dins de la porteria. Pocs minuts més tard, arriba la jugada desgraciada del partit. Un xut de falta molt ben llençat pel jugador més desaquilibrant de la Jonquera (nº 10) és refusat amb dificultats per l'Adrià i un jugador ben situat torna a xutar però tot i sortir la pilota lleugerament desviada en Jordi Montaner se la introdueix a la porteria al intentar refusar-la. Aquest gol ha fet molt de mal al Cistella que sense merèixer-ho ha vist com la Jonquera li empatava el partit. Pocs minuts més tard la Jonquera s'ha quedat amb 9 jugadors per una entrada sense pilota que l'àrbitre considera agressió i vermella directa. El Cistella no ha sabut aprofitar la superioritat numèrica i inclús podia haver perdut el partit en l'últim minut, quan un davanter de la Jonquera es queda sol davant del porter en un malentès amb la defensa i l'Àdrià fa una entrada de vermella directa quan el davanter se n'anava tot sol. Expulsió del porter que pot perjudicar molt al Cistella la setmana que ve, al no tenir porter suplent. Amb el xut de la falta ha acabat el partit.

Aquest dissabte la sort no ha estat del costat del Cistella i tot i fer un bon partit no ha sabut sentenciar quan ha tingut l'ocasió. Tot i aquest empat l'equip ha donat una molt millor imatge que la jornada anterior i si se segueix jugant així els gols i els punts arribaran. La Jonquera és un equip que ha anat de menys a més i ja es troba a mitja taula lluitant amb els equips que li pertoquen. Els reforços puntuals del 1r equip li estan donant més solidesa i segurament el Cistella i la Jonquera lluitaran per les mateixes posicions a final de temporada.

Aquí trobareu més dades i estadístiques del partit: C.F. Cistella 1 - U.E. La Jonquera 1

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

El proper diumenge el Cistella visita el camp d'un rival directe, el Garriguella. El partit es diputarà a dos quarts de 5 de la tarda. Us hi esperem a tots!

Jugadors que han disputat el partit C.F. Cistella - U.E. La Jonquera

Alineació: Adrià, Miquel (Marc, 61'), Ferran, Jordi M., Yannick, Abulí (Samu, 45'), Porterias (Abdel, 69'), Jordi V., Ayats, Luís.