17. Jordi Vilarrasa (90)

Resum del partit

26 de Febrer de 2011

El Figueres demostra que juga en una lliga superior a la del Cistella.

Poques coses a explicar en aquest partit. El Figueres, que té la millor plantilla de la categoria, ha donat un bany de joc al Cistella que no ha pogut fer res per donar una millor imatge. Els jugadors del Figueres són més joves, més físics, més tècnics, en resum, millors i això s'ha demostrat al terreny de joc. El Figueres porta una mitjana de 6 gols a favor per partit a casa (ho podeu veure en aquesta pàgina) i només 0,58 en contra. La única nota positiva, si és que se'n pot treure alguna, és que dels 13 gols en contra que li han fet al Figueres en 23 jornades el Cistella n'hi ha fet 2.

La 1a part ha començat amb un gol molt matiner que ha destrossat els esquemes del Cistella. Una arribada amb velocitat per la banda dreta acaba amb una centrada passada que des del 2n pal Aliu posa al punt de penal i Coco no perdona posant el 1-0 al marcador. Però pocs minuts després, un còrner llençat per en Jordi Vilarrassa és rematat de forma contundent amb el cap per en Jordi Montaner per posar l'empat novament al marcador 1-1 (no us perdeu les fotografies del partit on hi surt aquesta jugada). Però aquest gol ha estat un miratge. Pocs minuts més tard un xut impressionant d'en Coco des de fora de l'àrea entra fregant el travesser (2-1). Una i altra vegada els jugadors del Figueres ha pujat amb perill per les bandes, amb incorporacions constants dels migcampistes i fins i tot dels laterals.  La defensa ha patit molt per aturar les jugades d'atac, i el plantejament amb 4 defenses molt avançats ha facilitat molt les coses al Figueres, que sap aprofitar molt bé els espais i guanyar l'esquena als defensors. Els gols han anat caient un darrera l'altre fins arribar al descans amb un 4-1.

A la 2a part el Figueres han continuat amb la mateixa tònica i als 2 minuts ja es tornava a avançar al marcador quan en Roger, el lateral esquerra, puja per la banda i centra al punt de penal on Aliu remata impecablement el 5-1 al marcador. Aquest gol ha fet molt de mal només començar el segon temps. Però l'equip s'ha refet i durant 10 minuts el Cistella ha mostrat la seva millor imatge del partit. Ha tancat al Figueres al seu camp amb continues arribades a l'àrea. Durant aquests minuts s'han disposat de les millor ocasions de gol. Primer l'Ayats remata sol davant del porter, però en Pol treu una bona mà. En el rebuig l'Ayats torna a rematar de cap i una vegada més el porter l'atura amb una bona estirada. 2 minuts més tard una jugada per la banda esquerra es canvia de banda on en Jordi Montaner, que havia pujat a rematar, xuta fort arran de pal però el porter una vegada més treu la pilota amb una bona estirada. Finalment, un xut d'en Carles Abulí des del punt de penal acaba topant amb les cames d'un defensor que aconsegueix rebutjar la pilota. 10 minuts intensos que han canviat momentàniament la imatge del partit. Però a partir d'aquest moment el Figueres ha continuat en la seva línia i en una jugada de contra-atac, la defensa es fa el 6-1 en pròpia porteria. Tot i disposar de nombroses ocasions fins al final de partit, el Figueres ha fet 1 gol més deixant el marcador definitiu 7-1.

En resum, molt bon partit del Figueres que ha sabut aprofitar les debilitats del Cistella en un camp massa gran. Nombroses ocasions dels visitants que si no arriba a ser per les aturades de l'Adrià i l'encert sobretot dels centrals haurien pogut marcar molts més gols. El Cistella ha vingut a jugar a l'estadi amb il·lusió i ganes, però no ha estat suficient per treure'n un bon resultat. Tots els equips han passat o passaran per aquest camp i patiran igual com ho ha fet el Cistella avui, perquè el Figueres juga a un altre nivell i així es pot veure en la classificació o en les seves estadístiques.

Volem donar les gràcies a tots els aficionats del Cistella que tot i el resultat, no han parat d'animar l'equip durant els 90 minuts. Tothom era conscient de la diferència entre els 2 equips i això ha fet que els aficionats anessim a l'estadi de Vilatenim a passar una bona estona fos quin fos el resultat.

Dissabte que ve el Cistella juga contra el Peralada el partit que es va suspendre per la pluja. El partit serà a les 5 de la tarda al camp municipal de Peralada. Us hi hi esperem a tots!

Properament podreu veure unes quantes fotografies del partit a la secció habitual.

Jugadors que han disputat el partit U.E. Figueres B 7 - C.F. Cistella

Alineació C.F. Cistella: Adrià, Miquel, Ferran, Jordi M., Yannick (Carlos, 45'), Jordi V., Samu, Abulí (Marc, 64'), Anglada (Porterias, 45'), Roland, Ayats.